INZERCE
Červená fazolová polévka
Fazolová polévka z červených fazolí z konzervy je lahodný a vydatný pokrm, který je plný bílkovin a vlákniny. Díky své jednoduché přípravě a vynikající chuti si ji zamilujete.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 200 g suchých červených fazolí
- 1 velká cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 paprika
- 2 Lžíce rajčatového protlaku
- 1 Červená chilli paprička
- sůl a pepř podle chuti
- 1 lžička mleté papriky
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Fazole namočte přes noc do studené vody. Pokud máte málo času, můžete použít i konzervované fazole.
2. Krok
Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno a orestujte na troše oleje, dokud nezesklovatějí.
3. Krok
Přidejte mletou papriku, rajčatový protlak a chilli papričku, orestujte další 2 minuty.
4. Krok
Přidejte opláchnuté fazole, osolte a opepřete.
5. Krok
Přilijte tolik vody, aby byly fazole zcela ponořené, a vařte asi 30 minut, nebo dokud fazole nejsou měkké.
6. Krok
Polévku můžete podávat tak jak je, nebo ji rozmixovat na krémovou konzistenci.
7. Krok
Dobrou chuť! Fazolová polévka z červených fazolí je hotová!