INZERCE
Bulharská pomazánka z hovězího masa
Tato výjimečná pravá bulharská pomazánka pochází z Bulharska a je vytvořena z hovězího masa, které je nádherně kombinováno se sýrem a různými bylinkami a kořením.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 200 g vařeného hovězího masa
- 100 g feta
- Šťáva z půlky citronu
- 1 Hřebíček česneku
- 1 malé cibule
- sůl a pepř dle chuti
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- Čerstvá bylinka (petrželka, kopr)
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Vařené hovězí maso si nasekejte na menší kousky a vložte do mixéru.
2. Krok
Přidejte sýr feta, šťávu z půlky citronu, stroužek česneku, nasekanou cibuli, sůl a pepř dle chuti.
3. Krok
Vše smíchejte v mixéru na hladkou pomazánku.
4. Krok
Rozmíchejte do hmoty olivový olej a nasekané bylinky.
5. Krok
Pomazánku dejte alespoň na hodinu do lednice vychladit.
6. Krok
Podávejte na pečivu nebo k toastům.