Zdroj: A_Lein from Canva
Banana Bread
Tento recept na nízkokalorický banana Bread je zdravým zpracováním klasického banana Bread.
Ingredience
- 3 zralé banány
- 2 Velká vejce
- 1⁄4 šálek Neslazeného mandlového mléka
- 1 čajová lžička Vanilkový extrakt
- 2 šálky celozrnné mouky
- 1 čajová lžička prášek do pečiva
- 1⁄2 šálek čistého javorového sirupu
- 1⁄4 čajová lžička mořská sůl
- 1⁄2 šálek Nasekaných vlašských ořechů
Nejnovější letáky
Postup
Předehřejte troubu na 175 °C (350 °F). Vymažte a vysypte moukou formu na bochník.
Ve velké míse rozmačkejte banány téměř dohladka. Vmíchejte vejce, mandlové mléko a vanilkový extrakt, dokud se dobře nespojí.
V jiné míse smíchejte celozrnnou mouku, jedlou sodu a mořskou sůl. Přidejte suché přísady k mokrým a míchejte, dokud se nespojí.
Přilijte čistý javorový sirup a nasekané vlašské ořechy.
Těsto nalijte do připravené formy a uhlaďte povrch.
Pečte 60-70 minut nebo dokud špejle zapíchnutá do středu nevyjde čistá.
Vyjměte chléb z trouby a nechte ho 10 minut vychladnout na pánvi. Poté ho přeneste na drátěnou mřížku, aby zcela vychladl.