INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Amur recept Pohlreich
Čerstvý pečený amur, který se rozplývá na jazyku, poskytne výjimečný kulinářský zážitek.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g amur
- 1 kus citron
- 50 g máslo
- 1 kus Petržel
- 3 kus stroužky česneku
- sůl
- mletý pepř
- kmín
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Amur smíchejte se solí, pepřem a česnekem a nechejte ho odstát 20 minut.
2. Krok
Troubu předehřejte na 200 °C.
3. Krok
Do pekáče dejte amur, polijte ho citronovou šťávou a rozetřete maslo po celém povrchu ryby.
4. Krok
Pečte po dobu 30 minut, dokud není ryba zlatavá a maso lze jednoduše oddělit vidličkou.
5. Krok
Podávejte s nakrájeným čerstvým citronem a posypte petrželí a kmínem.