INZERCE

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Amur recept Pohlreich

Čerstvý pečený amur, který se rozplývá na jazyku, poskytne výjimečný kulinářský zážitek.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g amur Přidáno do
  • 1 kus citron Přidáno do
  • 50 g máslo Přidáno do
  • 1 kus Petržel Přidáno do
  • 3 kus stroužky česneku Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • mletý pepř Přidáno do
  • kmín Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Amur smíchejte se solí, pepřem a česnekem a nechejte ho odstát 20 minut.

2. Krok

Troubu předehřejte na 200 °C.

3. Krok

Do pekáče dejte amur, polijte ho citronovou šťávou a rozetřete maslo po celém povrchu ryby.

4. Krok

Pečte po dobu 30 minut, dokud není ryba zlatavá a maso lze jednoduše oddělit vidličkou.

5. Krok

Podávejte s nakrájeným čerstvým citronem a posypte petrželí a kmínem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty