INZERCE

Zdroj: nicolata-bratosins-images from Canva

Vepřová roláda se sušenými rajčaty

Chutná vepřová roláda plná výjimečné kombinace sušených rajčat, mozzarelly a zeleného pesta posypaná čerstvými bylinkami.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Rouláda

  • 600 g Kachní stehno Přidáno do
  • 100 g sušená rajčata Přidáno do
  • 200 g mozzarella Přidáno do
  • 2 pl Zelené pesto Přidáno do
  • 2 stroužky česnek Přidáno do
  • 2 pl olivový olej Přidáno do
  • 1 čajová lžička sůl Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do

Ozdoba

  • 2 pl čerstvé byliny (bazalka, tymián, rozmarýn) Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 180°C. Krocené stehno opláchněte, osušte a nakrájejte na tenké plátky. Každý plátek potřete zeleným pestem.

2. Krok

Sušené rajčata nakrájejte na menší kousky a mozzarellu na tenké plátky. Na krůtí plátky naložte rajčata a mozzarellu.

3. Krok

Rozřezejte plátky a uvážte je kuchyňskou šňůrkou. Na pánvi opečte zavázané plátky z krůtího masa se 2 lžícemi olivového oleje a stroužky česneku.

4. Krok

Osolte a opepřete. Opečené rolády vložte do trouby a pečte 30 minut.

5. Krok

Před podáváním rolády posypte čerstvými bylinkami.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty