INZERCE
Zdroj: nicolata-bratosins-images from Canva
Vepřová roláda se sušenými rajčaty
Chutná vepřová roláda plná výjimečné kombinace sušených rajčat, mozzarelly a zeleného pesta posypaná čerstvými bylinkami.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Rouláda
- 600 g Kachní stehno
- 100 g sušená rajčata
- 200 g mozzarella
- 2 pl Zelené pesto
- 2 stroužky česnek
- 2 pl olivový olej
- 1 čajová lžička sůl
- 1 čajová lžička mletý černý pepř
Ozdoba
- 2 pl čerstvé byliny (bazalka, tymián, rozmarýn)
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 180°C. Krocené stehno opláchněte, osušte a nakrájejte na tenké plátky. Každý plátek potřete zeleným pestem.
2. Krok
Sušené rajčata nakrájejte na menší kousky a mozzarellu na tenké plátky. Na krůtí plátky naložte rajčata a mozzarellu.
3. Krok
Rozřezejte plátky a uvážte je kuchyňskou šňůrkou. Na pánvi opečte zavázané plátky z krůtího masa se 2 lžícemi olivového oleje a stroužky česneku.
4. Krok
Osolte a opepřete. Opečené rolády vložte do trouby a pečte 30 minut.
5. Krok
Před podáváním rolády posypte čerstvými bylinkami.