INZERCE

Zdroj: iko636 from Getty Images

Vepřová panenka se smetanovou omáčkou

Vepřová panenka se smetanovou omáčkou, která je ideální k obědu nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 800 g Vepřová panenka Přidáno do
  • Sůl a mletý černý pepř Přidáno do
  • 3 kus Cibule Přidáno do
  • 2 stroužky Česnek Přidáno do
  • 200 ml Zakysaná smetana Přidáno do
  • 100 ml suché bílé víno Přidáno do
  • Olej na opékání Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Vepřovou panenku nejprve očistěte a nakrájejte na plátky. Poté je osolíme, opepříme a opečeme na pánvi na oleji z každé strany. Poté maso vyjměte a dejte stranou.

2. Krok

Na stejné pánvi přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a česnek a osmažte je dozlatova. Po několika minutách přidejte bílé víno a nechte ho odpařit. Poté přidejte zakysanou smetanu a důkladně promíchejte.

3. Krok

Nyní přichází nejdůležitější část - přidejte opečené maso zpět do omáčky a nechte ji na mírném ohni asi 20 minut vařit.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty