INZERCE
Zdroj: Pixabay
Tvarohový koláč s želatinou
Ovocný tvarohový koláč s želatinou.
INZERCE
Ingredience
porce
8
Těsto
- 1 hrnek hladká mouka
- 1 hrnek hrubá mouka
- 1 hrnek mléko
- 1 hrnek olej
- 1 hrnek moučkový cukr
- 1 ks vejce
- 1 bal prášek do pečiva
Krém
- 250 g tvaroh jemný
- 3 pl moučkový cukr
- 180 g zakysaná smetana
- 1 vanilkový cukr
Ovoce
- 1 balení Konzervované broskve
- 2 ks Prášková želatina
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Připravíme si těsto. Všechny ingredience na těsto si dáme do mísy a pomocí mixéru vymícháme těsto.
2. Krok
Vylejeme to na vymaštěný a moukou posypaný plech a pečeme na 180 stupňů asi 30 minut.
3. Krok
Připravíme si tvarohový krém. Do misky dáme tvaroh, smetanu, vanilkový a práškový cukr. Promícháme krém.
4. Krok
Na vychladlý korpus namažeme krém. Na krém položíme broskve z kompotu. Šťávu si necháme.
5. Krok
Želatinu namícháme v broskvové šťávě přesně podle návodu. Nalijeme ji na dort a necháme vše ztuhnout v lednici.