INZERCE
Zdroj: nitrub from Getty Images
Polévka ze sušené fazole
Výživná a chutná polévka ze sušené fazole, která vás nasycuje a zahřeje v chladných zimních dnech. Kromě fazolí jsou v polévce také brambory, mrkev a cibule, které jí dodávají bohatou chuť a vůni.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Hlavní složky
- 250 g Sušené fazole
- 2 ks Brambory
- 1 ks mrkev
- 1 ks cibule
- 3 stroužky česnaku
Koření
- 1 čajová lžička sůl
- 1 čajová lžička mletý černý pepř
- 1 čajová lžička Sladká paprika
- 1 čajová lžička mletý koriandr
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Namočte fazole do vody a nechte je tak přes noc.
2. Krok
Druhý den fazolky scedíte a dáte do hrnce s vodou. Vodu přiveďte k varu a poté přidejte nakrájené brambory, mrkev a cibuli.
3. Krok
Když je zelenina a fazole měkké, přidejte prolisovaný česnek a všechna koření.
4. Krok
Nechte polévku ještě chvíli vařit, aby se všechny chutě spojily.
5. Krok
Podávejte hotovou polévku s čerstvým chlebem a dochuťte podle sebe.