INZERCE
Zdroj: wizgeoffrey from Getty Images
Plátky z mladého býčka
Jedná se o klasický český recept na nádherně měkké a šťavnaté plátky z mladého býčka.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Maso a marináda
- 800 g mladé býčí maso
- 2 Lžíce olej
- 1 ks cibule
- 150 ml červeného vína
Omáčka
- 2 Lžíce hovězí vývar
- 1 lžička sůl
- 1 lžička pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Maso nakrájejte na plátky a nechte marinovat přes noc v oleji, nasekané cibuli a červeném vínu.
2. Krok
Plátky býčka osmažte na pánvi dozlatova.
3. Krok
Přidejte hovězí vývar k masu, přikryjte a nechte dušit, dokud maso nebude měkké.
4. Krok
Pokud je maso měkké sůl a pepř a nechte ještě chvíli podusit.
5. Krok
Podávejte s bramborovou přílohou nebo rýží.