INZERCE
Nepečený cheesecake s jahodami
Pokud hledáte jednoduchou alternativu k tradičnímu pečenému pečivu, pak je nepečený cheesecake s jahodami tou správnou volbou. Jeho chuť je krásně krémová, zatímco jahody dodávají svěží a sladký dotek.
INZERCE
Ingredience
porce
12
- 200 g grahamových sušenek
- 80 g máslo
- 500 g bílého jogurtového sýra philadelphia
- 200 g cukru krupice
- 1 šťava z citrónu
- 1 vanilková esence
- 400 g čerstvé jahody
- želatina dle potřeby
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
Grahamové sušenky rozdrtíme na jemno a smícháme s rozpuštěným máslem. Směs vtlačíme na dno formy na dort a dáme vychladit. V míse smícháme bílý jogurtový sýr (philadelphia), cukr, citronovou šťávu a vanilkový extrakt do hladka. Směsí potřeme vychladnutý dortový korpus. Jahody nakrájíme na menší kousky a smícháme s želatinou podle potřeby, potřeme vrch cheesecake. Necháme vychladit v lednici minimálně 4 hodiny.