INZERCE

Zdroj: margouillatphotos from Getty Images

Nejlepší masová pomazánka

Nejlepší masová pomazánka, která je velmi chutná, rychle se připravuje a lze ji skladovat několik dní v chladničce. Můžete ji podávat s čerstvým chlebem nebo domácí bagetou.

INZERCE
Tyto pomazánky jsou ideální na čerstvý chléb a toasty! Úžasné kombinace chutí

Recept najdete v tomto článku

Tyto pomazánky jsou ideální na čerstvý chléb a toasty! Úžasné kombinace chutí

Ingredience

porce
7
  • 500 g vepřového masa Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 4 stroužky Česnek Přidáno do
  • 100 g Masti Přidáno do
  • Sůl a černý pepř Přidáno do
  • červená paprika Přidáno do
  • Trochu vody Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Vepřové maso nakrájejte na menší kousky.

2. Krok

Cibuli a česnek očistěte a nakrájejte nadrobno.

3. Krok

Na pánvi rozpusťte sádlo a přidejte cibuli a česnek. Smažte, dokud cibule nezíská zlatavou barvu.

4. Krok

Poté přidejte maso a osmahněte je spolu s cibulí.

5. Krok

Vše dochuťte solí, černým pepřem a paprikou a přidejte trochu vody. Nechte dusit pod pokličkou asi 20 minut.

6. Krok

Po uvaření vše rozmixujte do hladké pomazánky.

7. Krok

Pomazánku ochutnejte a případně dochuťte.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Oběd

2838 recepty

Rýže

176 recepty

Pomazánky

200 recepty

Saláty

271 recepty

Dýně

51 recepty

Mascarpone

132 recepty

Droždí

252 recepty

Dezert

1917 recepty

Nepečené

204 recepty

Zelí

166 recepty