INZERCE
Zdroj: margouillatphotos from Getty Images
Nejlepší masová pomazánka
Nejlepší masová pomazánka, která je velmi chutná, rychle se připravuje a lze ji skladovat několik dní v chladničce. Můžete ji podávat s čerstvým chlebem nebo domácí bagetou.
INZERCE
Ingredience
porce
7
- 500 g vepřového masa
- 1 ks cibule
- 4 stroužky Česnek
- 100 g Masti
- Sůl a černý pepř
- červená paprika
- Trochu vody
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Vepřové maso nakrájejte na menší kousky.
2. Krok
Cibuli a česnek očistěte a nakrájejte nadrobno.
3. Krok
Na pánvi rozpusťte sádlo a přidejte cibuli a česnek. Smažte, dokud cibule nezíská zlatavou barvu.
4. Krok
Poté přidejte maso a osmahněte je spolu s cibulí.
5. Krok
Vše dochuťte solí, černým pepřem a paprikou a přidejte trochu vody. Nechte dusit pod pokličkou asi 20 minut.
6. Krok
Po uvaření vše rozmixujte do hladké pomazánky.
7. Krok
Pomazánku ochutnejte a případně dochuťte.