Zdroj: Freepik
Nealkoholický punč s pikantním ovocem
Tento živý a osvěžující nealkoholický punč Zesty Fruit Splash zaručeně rozzáří každou akci!
Ingredience
- 2 litrů Citronovo-limetkové sody
- 1 šálek Pomerančová šťáva (nejlépe čerstvě vymačkaná)
- 1 šálek Ananasový džus
- 1 šálek jablečný džus
- 1⁄2 šálek Citronová šťáva (doporučujeme čerstvě vymačkanou)
- 1 šálek Směs bobulovin (jahody, borůvky, maliny)
- Čerstvé lístky máty na ozdobu
- kostky ledu
Nejnovější letáky
Postup
Nejprve shromážděte všechny ingredience. Před použitím rozmixované bobule důkladně omyjte. Já osobně ráda přidávám sezónní ovoce pro větší čerstvost.
Ve velké míse na punč smíchejte pomerančovou, ananasovou a jablečnou šťávu. Pro sladký a pikantní nádech nezapomeňte přidat čerstvě vymačkanou citronovou šťávu. Použití čerstvých citrusových plodů namísto džusů z lahví skutečně zvýší celkovou chuť punče.
Za mírného míchání pomalu přilévejte citronovo-limetkovou sodu. Příliš rychlé míchání může způsobit, že soda ztratí svou perlivost.
Vhoďte rozmixované bobule. Některé si můžete nechat na pozdější ozdobu. Pokud máte raději studený punč, přidejte nyní kostky ledu. Nezapomeňte, že kostky ledu se rozpouštějí a mohou punč zředit, takže přidáním příliš velkého množství ledu by se punč mohl výrazně zředit. Možná budete chtít použít velký blok ledu nebo část punče zmrazit v kroužku či vaničce a přidat místo něj tento led.
Punč ozdobte lístky čerstvé máty, které dodají punči barvu a svěžest.
Ihned podávejte. V případě potřeby lze punč na několik hodin uložit do chladničky.
Vychutnejte si ho zodpovědně na příští párty nebo setkání. Nealkoholický punč Zesty fruit splash je skvělý pro všechny, takže si ho nezapomeňte připravit hodně!