INZERCE

Zdroj: milanfoto from Getty Images

Marinované vepřové řízky

Chutné a šťavnaté marinované vepřové řízky, které jsou obzvláště oblíbené během grilovací sezóny. Tyto kořeněné řízky jsou nejlepší, pokud se marinují přes noc, což jim dá dostatek času na vstřebání všech chutných chutí marinády.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Řízek

  • 4 Kusy Vepřové řízky Přidáno do

Marináda

  • 2 stroužky česnek Přidáno do
  • 60 ml Sójová omáčka Přidáno do
  • 60 ml olivový olej Přidáno do
  • 1 čajová lžička Mladá paprika Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 čajová lžička Rozmarýn Přidáno do
  • 1 čajová lžička Tymián Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Nejprve připravte marinádu. Do mixéru přidejte stroužky česneku, sójovou omáčku, olivový olej, mletou papriku, mleté černé pepře, rozmarýn a tymián. Vše důkladně rozmixujte.

2. Krok

Vepřové řízky omyjte a osušte. Poté je položte do mísy a přelijte marinádou. Aby marináda pronikla do masa, nechte řízky marinovat alespoň 3 hodiny, ale nejlépe přes noc.

3. Krok

Po marinování rozehřejte gril. Řízky přeneste na gril a grilujte je z obou stran přibližně 5-7 minut nebo dokud nejsou hotové podle vaší chuti. Nezapomeňte řízky během grilování otočit.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Zavařené

369 recepty

Mascarpone

128 recepty

Těstoviny

296 recepty

Smažené

485 recepty

Saláty

264 recepty

Rajčata

351 recepty

Rýže

174 recepty

Oběd

2741 recepty

Večeře

2604 recepty

Pečivo

513 recepty

Dýně

49 recepty

Levná jídla

682 recepty