INZERCE

Zdroj: milanfoto from Getty Images

Marinované vepřové řízky

Chutné a šťavnaté marinované vepřové řízky, které jsou obzvláště oblíbené během grilovací sezóny. Tyto kořeněné řízky jsou nejlepší, pokud se marinují přes noc, což jim dá dostatek času na vstřebání všech chutných chutí marinády.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Řízek

  • 4 Kusy Vepřové řízky Přidáno do

Marináda

  • 2 stroužky česnek Přidáno do
  • 60 ml Sójová omáčka Přidáno do
  • 60 ml olivový olej Přidáno do
  • 1 čajová lžička Mladá paprika Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 čajová lžička Rozmarýn Přidáno do
  • 1 čajová lžička Tymián Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Nejprve připravte marinádu. Do mixéru přidejte stroužky česneku, sójovou omáčku, olivový olej, mletou papriku, mleté černé pepře, rozmarýn a tymián. Vše důkladně rozmixujte.

2. Krok

Vepřové řízky omyjte a osušte. Poté je položte do mísy a přelijte marinádou. Aby marináda pronikla do masa, nechte řízky marinovat alespoň 3 hodiny, ale nejlépe přes noc.

3. Krok

Po marinování rozehřejte gril. Řízky přeneste na gril a grilujte je z obou stran přibližně 5-7 minut nebo dokud nejsou hotové podle vaší chuti. Nezapomeňte řízky během grilování otočit.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty