INZERCE
Lívance z podmáslí
Tradiční recept na lívance z podmáslí, který je vynikající volbou na snídani, desert nebo odpolední svačinu. Můžete je servírovat s medem, borůvkami nebo jen tak samotné pro jednoduchou, ale chutnou variantu.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 200 g Podmáslí
- 150 ml mléko
- 2 ks vejce
- 200 g hladká mouka
- 1 lžička prášek do pečiva
- 1 lžička sůl
- 2 Lžíce cukr
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
V mixéru smícháme podmáslí, mléko, vejce, mouku, prášek do pečiva, sůl a cukr do hladkého těsta.
2. Krok
Na pánvi rozehřejeme trochu másla a malými lžícemi na ni dáváme těsto. Lívance pečeme do zlatova z obou stran.
3. Krok
Hotové lívance podáváme hned po upečení, nejlépe s medem, borůvkami nebo jen tak samotné.