INZERCE

Lívance z podmáslí

Tradiční recept na lívance z podmáslí, který je vynikající volbou na snídani, desert nebo odpolední svačinu. Můžete je servírovat s medem, borůvkami nebo jen tak samotné pro jednoduchou, ale chutnou variantu.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 200 g Podmáslí Přidáno do
  • 150 ml mléko Přidáno do
  • 2 ks vejce Přidáno do
  • 200 g hladká mouka Přidáno do
  • 1 lžička prášek do pečiva Přidáno do
  • 1 lžička sůl Přidáno do
  • 2 Lžíce cukr Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

V mixéru smícháme podmáslí, mléko, vejce, mouku, prášek do pečiva, sůl a cukr do hladkého těsta.

2. Krok

Na pánvi rozehřejeme trochu másla a malými lžícemi na ni dáváme těsto. Lívance pečeme do zlatova z obou stran.

3. Krok

Hotové lívance podáváme hned po upečení, nejlépe s medem, borůvkami nebo jen tak samotné.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

564 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1412 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty