INZERCE
Zdroj: Pixabay
Jogurtová bábovka
Recept na jemnou jogurtovou bábovku.
INZERCE
Ingredience
porce
8
- 200 g polohrubá mouka
- 100 g Práškový cukr
- 290 g Jogurt bílý
- 100 ml olej
- 1 Jedlá soda
- 2 ks Vejce
- Citronový džus
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Vajíčka si vyšleháme s práškovým cukrem, postupně přidáme jogurt a promícháme.
2. Krok
Přidáme olej, přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva a citronovou šťávu.
3. Krok
Vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do vymazané a vysypané bundtové formy.
4. Krok
Bábovku pečeme pomalu na 160 stupňů 30-40 min. Upečenou bábovku vyklopíme z formy a když se vychladí posypeme ji moučkovým cukrem.