INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Francouzské brambory
Recept na chutné francouzské brambory, které máme všichni rádi.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kg Brambory vařené v šupce
- 100 ml mléko
- 100 g tvrdý sýr
- 4 ks vejce
- 1 ks zakysaná smetana
- 1 ks klobása
- sůl a pepř
- Létající hrábě
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Brambory uvaříme v šupce a po vychladnutí oloupeme.
2. Krok
Uvaříme klobásu a tři vejce.
3. Krok
V míse smícháme zakysanou smetanu, mléko a jedno vejce.
4. Krok
Brambory nakrájíme na kolečka a uložíme první řadu na vymazaný plech.
5. Krok
Posypeme je solí, kořením a rozmarýnem.
6. Krok
Na brambory uložíme nakrájená vejce a klobásku.
7. Krok
Podržte brambory přeložené zpět do mixu.
8. Krok
Všechno zalijeme omáčkou a posypeme sýrem.
9. Krok
Francouzské brambory pečeme v troubě předehřáté na 180°C asi 40 minut.