INZERCE

Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Dušené vepřové s mrkví

Recept na chutné dušené vepřové maso ve šťávě s mrkví a tarhoňou.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 gramy vepřového masa Přidáno do
  • 2 ks Mrkev Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 stroužky Česnek Přidáno do
  • 1 l Vývar Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • Koření Přidáno do
  • olej Přidáno do
  • Tarhoňa Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Nejprve připravte zeleninu. Mrkev, česnek a cibuli očistěte a nakrájejte.

2. Krok

Vepřové maso nakrájejte na menší kousky a podle chuti je osolte a opepřete.

3. Krok

Na pánvi rozehřejte olej a maso na něm z obou stran opečte. Když je maso opečené, vyjměte ho a dejte stranou.

4. Krok

Na stejné pánvi osmahněte cibuli a česnek. Poté přidejte nakrájenou mrkev a vše společně ještě několik minut restujte.

5. Krok

Vraťte maso zpět do hrnce, zalijte vývarem a přikryté vařte asi hodinu.

6. Krok

Pokud se maso dusí, připravte tarhoňu podle návodu na obalu a podávejte ji k masu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty

Těstoviny

302 recepty