INZERCE
Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Dušené vepřové s mrkví
Recept na chutné dušené vepřové maso ve šťávě s mrkví a tarhoňou.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 gramy vepřového masa
- 2 ks Mrkev
- 1 ks cibule
- 2 stroužky Česnek
- 1 l Vývar
- sůl
- Koření
- olej
- Tarhoňa
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Nejprve připravte zeleninu. Mrkev, česnek a cibuli očistěte a nakrájejte.
2. Krok
Vepřové maso nakrájejte na menší kousky a podle chuti je osolte a opepřete.
3. Krok
Na pánvi rozehřejte olej a maso na něm z obou stran opečte. Když je maso opečené, vyjměte ho a dejte stranou.
4. Krok
Na stejné pánvi osmahněte cibuli a česnek. Poté přidejte nakrájenou mrkev a vše společně ještě několik minut restujte.
5. Krok
Vraťte maso zpět do hrnce, zalijte vývarem a přikryté vařte asi hodinu.
6. Krok
Pokud se maso dusí, připravte tarhoňu podle návodu na obalu a podávejte ji k masu.