INZERCE

Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Dušené vepřové s mrkví

Recept na chutné dušené vepřové maso ve šťávě s mrkví a tarhoňou.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 gramy vepřového masa Přidáno do
  • 2 ks Mrkev Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 stroužky Česnek Přidáno do
  • 1 l Vývar Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • Koření Přidáno do
  • olej Přidáno do
  • Tarhoňa Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Nejprve připravte zeleninu. Mrkev, česnek a cibuli očistěte a nakrájejte.

2. Krok

Vepřové maso nakrájejte na menší kousky a podle chuti je osolte a opepřete.

3. Krok

Na pánvi rozehřejte olej a maso na něm z obou stran opečte. Když je maso opečené, vyjměte ho a dejte stranou.

4. Krok

Na stejné pánvi osmahněte cibuli a česnek. Poté přidejte nakrájenou mrkev a vše společně ještě několik minut restujte.

5. Krok

Vraťte maso zpět do hrnce, zalijte vývarem a přikryté vařte asi hodinu.

6. Krok

Pokud se maso dusí, připravte tarhoňu podle návodu na obalu a podávejte ji k masu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

128 recepty

Saláty

264 recepty

Dorty

315 recepty

Dýně

49 recepty

Oběd

2769 recepty

Houby

119 recepty

Dezert

1861 recepty

Pečivo

517 recepty

Masové pokrmy

1363 recepty

Smažené

487 recepty

Banán

161 recepty

Sušenky

20 recepty