INZERCE
Zdroj: Lesyy from Getty Images
Čokoládový krém na muffiny
čokoládový krém na muffiny, který chutná skvěle.
INZERCE
Ingredience
porce
12
- 200 g mléčná čokoláda
- 100 g Máslo
- 200 ml Smetana ke šlehání
- 2 lžíce moučkový cukr
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Mléčnou čokoládu nakrájejte na menší kousky a máslo na plátky.
2. Krok
Máslo s čokoládou rozpusťte v hrnci na mírném ohni. Když se obě ingredience zcela rozpustí a spojí v homogenní hmotu, jsou dobrým základem pro náš krém. Je důležité míchat bez přestávky, aby se čokoláda nepřipálila.
3. Krok
Do čokoládové směsi přidejte smetanu ke šlehání a vše promíchejte. Pokud máte šlehačku studenou z lednice, raději ji trochu ohřejte, aby čokoláda náhle neztuhla.
4. Krok
Směs odstavte z ohně a nechte ji chvíli vychladnout. Poté přidejte moučkový cukr a vše dobře promíchejte.
5. Krok
Krém nechte v lednici ztuhnout. Po úplném vychladnutí ho můžete namazat na muffiny.