INZERCE
Zdroj: Joseph_Fotogragie from Getty Images
Plněné portobello
Delikátní portobello houby dovedně plněné směsí čerstvých bylin, rajčat a mozzarelly. Výtečný předkrm nebo lehké vegetariánské jídlo.
INZERCE
Ingredience
porce
2
Hlavní ingredience
- 2 ks velké portobello houby
- 1 ks malé rajče
- 150 g fresh mozzarella
Bylinná směs
- 2 Lžíce Nasekaná čerstvá bazalka
- 1 lžička nasekaný čerstvý oregano
- 1 ks stroužek česneku
- 2 Lžíce Extra panenský olivový olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
35 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 190 stupňů Celsia
2. Krok
Omyjte a osušte portobello houby a odstraňte stonky
3. Krok
Nakrájejte rajče na tenké plátky
4. Krok
V malé misce smíchejte nasekané byliny, strouhaný česnek a olivový olej
5. Krok
Naplňte houby směsí bylin a olivového oleje, na vrch položte plátky rajčat a mozzarellu
6. Krok
Pečte v předehřáté troubě asi 15 minut, dokud není mozzarella krásně zlatavá a bublající