INZERCE
Zdroj: NoirChocolate from Getty Images
Krémová polévka z kedlubny
Tato krémová polévka z kedlubny je vynikající volbou pro zdravou stravu. Je plná vitamínů a minerálů, snadno se připravuje a chutná skvěle.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 2 kus kedlubny
- 2 kus mrkev
- 1 kus cibule
- 2 pl máslo
- 11⁄2 l Buillon
- 200 ml smetana na vaření
- 1 kus bobkový list
- 1 čl mletý černý pepř
- 1 čl sůl
- Opečený chléb
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
35 min.
1. Krok
Nakrájíme kohlrabi, mrkev a cibuli na malé kostičky.
2. Krok
Na pánvi rozpustíme máslo a zeleninu na ní orestujeme, dokud nebude měkká.
3. Krok
Přidáme koření a bobkový list.
4. Krok
Zalijeme vývarem a necháme vařit přibližně 20 minut.
5. Krok
Polévku mixujeme do hladka a přidáme smetanou na vaření. Necháme ještě chvíli povařit.
6. Krok
Podáváme teplé, posypané bylinkami dle chuti a s opečenými kousky chleba.