INZERCE

Zdroj: NoirChocolate from Getty Images

Krémová polévka z kedlubny

Tato krémová polévka z kedlubny je vynikající volbou pro zdravou stravu. Je plná vitamínů a minerálů, snadno se připravuje a chutná skvěle.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 kus kedlubny Přidáno do
  • 2 kus mrkev Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 2 pl máslo Přidáno do
  • 112 l Buillon Přidáno do
  • 200 ml smetana na vaření Přidáno do
  • 1 kus bobkový list Přidáno do
  • 1 čl mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 čl sůl Přidáno do
  • Opečený chléb Přidáno do
INZERCE

Postup

35 min.
1. Krok

Nakrájíme kohlrabi, mrkev a cibuli na malé kostičky.

2. Krok

Na pánvi rozpustíme máslo a zeleninu na ní orestujeme, dokud nebude měkká.

3. Krok

Přidáme koření a bobkový list.

4. Krok

Zalijeme vývarem a necháme vařit přibližně 20 minut.

5. Krok

Polévku mixujeme do hladka a přidáme smetanou na vaření. Necháme ještě chvíli povařit.

6. Krok

Podáváme teplé, posypané bylinkami dle chuti a s opečenými kousky chleba.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty