:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/q1JjEmLCHtoET_wUMoLh/5e85a2572938ce14cb0d3d9651af18.jpeg)
Zdroj: NoirChocolate from Getty Images
Krémová polévka z kedlubny
Tato krémová polévka z kedlubny je vynikající volbou pro zdravou stravu. Je plná vitamínů a minerálů, snadno se připravuje a chutná skvěle.
Ingredience
- 2 kus kedlubny
- 2 kus mrkev
- 1 kus cibule
- 2 pl máslo
- 11⁄2 l Buillon
- 200 ml smetana na vaření
- 1 kus bobkový list
- 1 čl mletý černý pepř
- 1 čl sůl
- Opečený chléb
Nejnovější letáky
Postup
Nakrájíme kohlrabi, mrkev a cibuli na malé kostičky.
Na pánvi rozpustíme máslo a zeleninu na ní orestujeme, dokud nebude měkká.
Přidáme koření a bobkový list.
Zalijeme vývarem a necháme vařit přibližně 20 minut.
Polévku mixujeme do hladka a přidáme smetanou na vaření. Necháme ještě chvíli povařit.
Podáváme teplé, posypané bylinkami dle chuti a s opečenými kousky chleba.
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Krémová polévka z kedlubny
Tato krémová polévka z kedlubny je vynikající volbou pro zdravou stravu. Je plná vitamínů a minerálů, snadno se připravuje a chutná skvěle.
Nakrájíme kohlrabi, mrkev a cibuli na malé kostičky.
Na pánvi rozpustíme máslo a zeleninu na ní orestujeme, dokud nebude měkká.
Přidáme koření a bobkový list.
Zalijeme vývarem a necháme vařit přibližně 20 minut.
Polévku mixujeme do hladka a přidáme smetanou na vaření. Necháme ještě chvíli povařit.
Podáváme teplé, posypané bylinkami dle chuti a s opečenými kousky chleba.
Jak jste tento recept připravili?