INZERCE
Hrníčková buchta bez mléka
Hrníčková bublanina bez mléka je skvělým řešením pro alergiky, vegany, nebo pokud jen zrovna není mléko po ruce. Příprava je velice jednoduchá a rychlá, protože jako míru stačí obyčejný hrnek.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 2 hrnky hladké mouky
- 1 hrnek kristalového cukru
- 1 hrnek rostlinného oleje
- 1 hrnek vody
- 1 lžička prášku do pečiva
- 2 Lžíce kakaa
- špetka soli
- trocha vypeckovaných třešní nebo jiného ovoce (volitelné)
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
V misce smícháme mouku s cukrem, kakaa, špetkou soli a práškem do pečiva.
2. Krok
Poté do ostatních ingrediencí přidáme vodu a olej a všechno důkladně promícháme do hladkého těsta.
3. Krok
Pokud chceme, můžeme do těsta přidat ovoce.
4. Krok
Nalijeme těsto do pekáče, který jsme si vyložili pečícím papírem.
5. Krok
Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 35 minut.
6. Krok
Po upečení necháme buchtu chvíli vychladnout, pak ji vyklopíme a podáváme.