INZERCE
Aperol pannacotta s růžovou vodou z Damašku
Šileně voňavý recept ale moc chutný.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 300 ml Smetana
- 150 ml mleka kokosového mandloveho
- 100 g cukr
- 2 platky n želatiny
- 2 cl růžove vody z Damašku
- Na aperol žele jsem použil
- 100 ml Aperolu
- 1 cl cointreau pomerančový likér
- 50 g cukru
- 2 platky nabobtnane želatiny
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
1;) nejdříve jsem si zahrál směs na žele z aperolu tak abych jen přimíchal nabobtnanou želatinu. Poté vše nalil do skleniček a nechal ztuhnout.
2. Krok
2;) stejně jsem postupoval při smetaně s mlékem a růžovou vodou. Poté směs nechal chvíli vychladnout aby mi nerozpustila první vrstvu želé z aperolu
3. Krok
3;) připravené směsi jsem již dozdobil malinovým prachem který je připraven z vyšlehanych bílků a malin jako na sněhové pusinky a vše nadrcene na velice jemny prášek.
4. Krok
Zbytek dekorace záleží na Váši fantazii, jakékoliv čerstvé ovoce tomu dá pěkný šmrnc. třeba vyloupané segmenty s Pomela