INZERCE

Zdroj: fotek for Getty Images

Vepřový filet v listovém těstě

Dokonalé jídlo pro elegantní večeři: jemný vepřový filet obalený v křupavém listovém těstě.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Vepřový filet

  • 800 Gram vepřová panenka Přidáno do
  • 1 KL sůl Přidáno do
  • 1 KL pepř Přidáno do
  • 2 KL olivový olej Přidáno do

Listové těsto

  • 1 Balení listové těsto Přidáno do
  • 1 šlehané vejce Přidáno do

Omáčka

  • 200 Gram Houby Přidáno do
  • 1 Cibule Házene Přidáno do
  • 200 Mililitr bílé víno Přidáno do
  • 200 Mililitr šlehačka Přidáno do
INZERCE

Postup

70 min.
1. Krok

Krok 1: Ochutit vepřovou panenku a opečít ji

2. Krok

Krok 2: Vyklaďte listové těsto na pečicí papír a zabalte vepřový filet.

3. Krok

Krok 3: Rozšlehejte vejce a potřete jím listové těsto

4. Krok

Krok 4: Balený vepřový filet pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia po dobu přibližně 25 minut

5. Krok

Krok 5: Zatímco vepřový filet je v troubě, připravte omáčku.

6. Krok

Krok 6: Houby a cibuli opražte na pánvi, zalejte bílým vínem a zalijte smetanou

7. Krok

Krok 7: Nechte omáčku zredukovat a dochuťte solí a pepřem

8. Krok

Krok 8: Vyjměte vepřovou panenku z trouby, nechte ji několik minut odpočívat a poté ji nakrájejte na plátky. Podávejte s omáčkou

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty