INZERCE

Zdroj: fotek for Getty Images

Vepřový filet v listovém těstě

Dokonalé jídlo pro elegantní večeři: jemný vepřový filet obalený v křupavém listovém těstě.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Vepřový filet

  • 800 Gram vepřová panenka Přidáno do
  • 1 KL sůl Přidáno do
  • 1 KL pepř Přidáno do
  • 2 KL olivový olej Přidáno do

Listové těsto

  • 1 Balení listové těsto Přidáno do
  • 1 šlehané vejce Přidáno do

Omáčka

  • 200 Gram Houby Přidáno do
  • 1 Cibule Házene Přidáno do
  • 200 Mililitr bílé víno Přidáno do
  • 200 Mililitr šlehačka Přidáno do
INZERCE

Postup

70 min.
1. Krok

Krok 1: Ochutit vepřovou panenku a opečít ji

2. Krok

Krok 2: Vyklaďte listové těsto na pečicí papír a zabalte vepřový filet.

3. Krok

Krok 3: Rozšlehejte vejce a potřete jím listové těsto

4. Krok

Krok 4: Balený vepřový filet pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia po dobu přibližně 25 minut

INZERCE
5. Krok

Krok 5: Zatímco vepřový filet je v troubě, připravte omáčku.

6. Krok

Krok 6: Houby a cibuli opražte na pánvi, zalejte bílým vínem a zalijte smetanou

7. Krok

Krok 7: Nechte omáčku zredukovat a dochuťte solí a pepřem

8. Krok

Krok 8: Vyjměte vepřovou panenku z trouby, nechte ji několik minut odpočívat a poté ji nakrájejte na plátky. Podávejte s omáčkou

INZERCE

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Gretarezepte

Vepřový filet v listovém těstě

Dokonalé jídlo pro elegantní večeři: jemný vepřový filet obalený v křupavém listovém těstě.

70
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Krok 1: Ochutit vepřovou panenku a opečít ji

2. Krok

Krok 2: Vyklaďte listové těsto na pečicí papír a zabalte vepřový filet.

3. Krok

Krok 3: Rozšlehejte vejce a potřete jím listové těsto

4. Krok

Krok 4: Balený vepřový filet pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia po dobu přibližně 25 minut

5. Krok

Krok 5: Zatímco vepřový filet je v troubě, připravte omáčku.

6. Krok

Krok 6: Houby a cibuli opražte na pánvi, zalejte bílým vínem a zalijte smetanou

7. Krok

Krok 7: Nechte omáčku zredukovat a dochuťte solí a pepřem

8. Krok

Krok 8: Vyjměte vepřovou panenku z trouby, nechte ji několik minut odpočívat a poté ji nakrájejte na plátky. Podávejte s omáčkou

Ingredience
Vepřový filet
800 Gram
vepřová panenka
1 KL
sůl
1 KL
pepř
2 KL
olivový olej
Listové těsto
1 Balení
listové těsto
1 šlehané
vejce
Omáčka
200 Gram
Houby
1 Cibule
Házene
200 Mililitr
bílé víno
200 Mililitr
šlehačka