INZERCE
Zdroj: Freepik
Svařák
Svařené víno - ideální věc na zahřátí za dlouhých zimních večerů :D
INZERCE
Ingredience
porce
3
- 700 ml červené víno
- 7 ks Karafiáty
- 1 ks Celá skořice
- 1 ks Badian
- 1 ks Chemicky neošetřený pomeranč
- krystalový cukr
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
5 min.
1. Krok
Z pomeranče odkrojte 3 plátky a zapíchněte do nich hřebíček. Ze zbylého pomeranče odšťavněte šťávu.
2. Krok
Do hrnce nalijte víno, přidejte plátky pomeranče, šťávu, skořici, badyán a cukr podle chuti.
3. Krok
Zahřejte ji na středním plameni a těsně předtím, než začne vřít, ji vypněte.
4. Krok
Nechte asi 5 minut odpočívat, aby se chuť koření zintenzivnila. Poté nalijte do sklenic a podávejte horké.