INZERCE

Zdroj: Freepik

Svařák

Svařené víno - ideální věc na zahřátí za dlouhých zimních večerů :D

INZERCE

Ingredience

porce
3
  • 700 ml červené víno Přidáno do
  • 7 ks Karafiáty Přidáno do
  • 1 ks Celá skořice Přidáno do
  • 1 ks Badian Přidáno do
  • 1 ks Chemicky neošetřený pomeranč Přidáno do
  • krystalový cukr Přidáno do
INZERCE

Postup

5 min.
1. Krok

Z pomeranče odkrojte 3 plátky a zapíchněte do nich hřebíček. Ze zbylého pomeranče odšťavněte šťávu.

2. Krok

Do hrnce nalijte víno, přidejte plátky pomeranče, šťávu, skořici, badyán a cukr podle chuti.

3. Krok

Zahřejte ji na středním plameni a těsně předtím, než začne vřít, ji vypněte.

4. Krok

Nechte asi 5 minut odpočívat, aby se chuť koření zintenzivnila. Poté nalijte do sklenic a podávejte horké.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty