INZERCE

Zdroj: udra from Getty Images

Šťáva z kvašené řepy

Zdravý nápoj plný vitamínů, ideální na zimní dny. Léčivé vlastnosti kvašené řepy jsou dobře známé - jsou zdrojem probiotik, zlepšují trávení, posilují imunitu. Připravená šťáva je mimořádně chutná a zároveň jednoduchá na přípravu.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g Kvašená řepa Přidáno do
  • 1 Kus citron Přidáno do
  • 2 lžíce medu Přidáno do
  • 1 litrů vody Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Nakrájejte kyselé řepy na menší kousky, vložte do hrnce, zalijte vodou a vařte na malém ohni asi 10 minut.

2. Krok

Po uvaření, nechte řepu vychladnout na pokojovou teplotu.

3. Krok

Po ochlazení přeneste řepu do mixéru, přidejte citronovou šťávu a med. Mixujte na hladkou šťávu.

4. Krok

Propasírejte šťávu přes síto, abyste se zbavili zbytků červené řepy.

5. Krok

Šťáva z kvašené řepy je připravena k podávání. Můžete ji skladovat v lednici několik dní.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty