INZERCE
Pečené brambory ve slupce na grilu
Pečené brambory na grilu jsou ideální přílohou k barbecue nebo grilovanému masu.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 8 ks středně velké brambory
- 4 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce čerstvého oregana
- 2 lžíce Granulovaný česnek
- sůl
- čerstvě mletý černý pepř dle chuti
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Brambory důkladně opláchněte a osušte. Poté každý brambor obalíme v olivovém oleji.
2. Krok
Pak osolíme, okořeníme a posypeme oregánem a granulovaným česnekem.
3. Krok
Poté brambory zabalíme do hliníkové fólie a položíme na předem připravený gril.
4. Krok
Pečeme brambory přibližně 20 minut na každé straně, dokud nejsou měkké. Doba pečení může záležet na velikosti brambor.
5. Krok
Po upečení necháme brambory chvíli odstát před podáváním.