INZERCE
Mangový cheesecake

Mangový cheesecake

🥭Osvežující mangový cheesecake bez pečení🥭‼️

INZERCE

Ingredience

porce
12

Corpus

  • 150 g Sušienok Přidáno do
  • 60 g Olej Přidáno do
  • 60 g Olej Přidáno do
  • 1 lžíce citronové šťávy Přidáno do

Krém

  • 500 g mascarpone Přidáno do
  • 250 g Roztíratelný tvaroh Přidáno do
  • 2 lžíce Práškový cukr Přidáno do
  • vanilka Mletý bourbon Přidáno do
  • 200 g bílé čokolády Přidáno do
  • 1 Zralé Mango pár kapek citronové šťávy Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Průměr formy: 26 cm

2. Krok

Sušenky rozmixujeme s máslem a s lžičkou citronové šťávy 🍋. Zatlačíme je na dno kulaté formy, vyložené pečicím papírem.

3. Krok

Smícháme mascarpone, tvaroh, rozpuštěnou bílou čokoládu, cukr, vanilku. 1 zralé mango rozmixujeme (v mixéru) s pár kapkami citronové šťávy a přidáme ho do krému.

4. Krok

Krém rovnoměrně rozetřeme na sušenkový základ.

INZERCE
5. Krok

Mango coulis 🥭:

6. Krok

Mango rozmixujeme v mixéru s šťávou z 1 citronu, přidáme špetku kurkumy. Kukuřičný škrob smícháme ve vodě, nalijeme ho do mangového pyré a chvíli ho povaříme. (do zhoustnutí, pokud by byla směs řídká, tak ještě přidáme kukuřičný škrob s trochou vody)

7. Krok

Nalijeme na náš cheesecake a dáme ho zchladit.

8. Krok

Dobrou chuť 😍🥭

INZERCE

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image napiekla

Mangový cheesecake

🥭Osvežující mangový cheesecake bez pečení🥭‼️

30
Zápis
12
Počet porcí
Postup
1. Krok

Průměr formy: 26 cm

2. Krok

Sušenky rozmixujeme s máslem a s lžičkou citronové šťávy 🍋. Zatlačíme je na dno kulaté formy, vyložené pečicím papírem.

3. Krok

Smícháme mascarpone, tvaroh, rozpuštěnou bílou čokoládu, cukr, vanilku. 1 zralé mango rozmixujeme (v mixéru) s pár kapkami citronové šťávy a přidáme ho do krému.

4. Krok

Krém rovnoměrně rozetřeme na sušenkový základ.

5. Krok

Mango coulis 🥭:

6. Krok

Mango rozmixujeme v mixéru s šťávou z 1 citronu, přidáme špetku kurkumy. Kukuřičný škrob smícháme ve vodě, nalijeme ho do mangového pyré a chvíli ho povaříme. (do zhoustnutí, pokud by byla směs řídká, tak ještě přidáme kukuřičný škrob s trochou vody)

7. Krok

Nalijeme na náš cheesecake a dáme ho zchladit.

8. Krok

Dobrou chuť 😍🥭

Ingredience
Corpus
150 g
Sušienok
60 g
Olej
60 g
Olej
1 lžíce
citronové šťávy
Krém
500 g
mascarpone
250 g
Roztíratelný tvaroh
2 lžíce
Práškový cukr
vanilka
Mletý bourbon
200 g
bílé čokolády
1 Zralé
Mango pár kapek citronové šťávy