:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/MdbU7wZI6NkPXtYDrMo_/d1803e47b5f5da770d4957ed426045.jpeg)
Jemná rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka je vynikajícím zdrojem bílkovin a omega-3 mastných kyselin. Vyzkoušejte tento recept na jemnou a vynikající rybičkovou pomazánku.
Ingredience
- 200 g filet z tresky
- 2 stroužky česneku
- 1⁄4 šálku majonézy
- 1⁄4 šálku bílého jogurtu
- 1 lžička citronové šťávy
- 1 lžička nasekané petrželky
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Nejnovější letáky
Výživové hodnoty a cena
Postup
V malém hrnci opečte na nízké teplotě tresčí filet.
Opečte česnek a přidejte ho do mixéru spolu s tresčím filetem.
Přidejte zbylé ingredience do mixéru a rozmixujte vše na hladkou směs.
Směs přelijte do misky a nechte ji v chladu alespoň 30 minut odležet.
Podávejte jako pomazánku na pečivu.
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Jemná rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka je vynikajícím zdrojem bílkovin a omega-3 mastných kyselin. Vyzkoušejte tento recept na jemnou a vynikající rybičkovou pomazánku.
V malém hrnci opečte na nízké teplotě tresčí filet.
Opečte česnek a přidejte ho do mixéru spolu s tresčím filetem.
Přidejte zbylé ingredience do mixéru a rozmixujte vše na hladkou směs.
Směs přelijte do misky a nechte ji v chladu alespoň 30 minut odležet.
Podávejte jako pomazánku na pečivu.
Jak jste tento recept připravili?