INZERCE

Jemná rybičková pomazánka

Rybičková pomazánka je vynikajícím zdrojem bílkovin a omega-3 mastných kyselin. Vyzkoušejte tento recept na jemnou a vynikající rybičkovou pomazánku.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 200 g filet z tresky Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 14 šálku majonézy Přidáno do
  • 14 šálku bílého jogurtu Přidáno do
  • 1 lžička citronové šťávy Přidáno do
  • 1 lžička nasekané petrželky Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • čerstvě mletý pepř Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

50 min.
1. Krok

V malém hrnci opečte na nízké teplotě tresčí filet.

2. Krok

Opečte česnek a přidejte ho do mixéru spolu s tresčím filetem.

3. Krok

Přidejte zbylé ingredience do mixéru a rozmixujte vše na hladkou směs.

4. Krok

Směs přelijte do misky a nechte ji v chladu alespoň 30 minut odležet.

INZERCE
5. Krok

Podávejte jako pomazánku na pečivu.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image anna01

Jemná rybičková pomazánka

Rybičková pomazánka je vynikajícím zdrojem bílkovin a omega-3 mastných kyselin. Vyzkoušejte tento recept na jemnou a vynikající rybičkovou pomazánku.

50
Zápis
6
Počet porcí
Postup
1. Krok

V malém hrnci opečte na nízké teplotě tresčí filet.

2. Krok

Opečte česnek a přidejte ho do mixéru spolu s tresčím filetem.

3. Krok

Přidejte zbylé ingredience do mixéru a rozmixujte vše na hladkou směs.

4. Krok

Směs přelijte do misky a nechte ji v chladu alespoň 30 minut odležet.

5. Krok

Podávejte jako pomazánku na pečivu.

Ingredience
200 g
filet z tresky
2
stroužky česneku
14
šálku majonézy
14
šálku bílého jogurtu
1
lžička citronové šťávy
1
lžička nasekané petrželky
sůl
čerstvě mletý pepř