INZERCE

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Fazolevý podvar s uzeným masem

INZERCE

Ingredience

porce
4

Hlavní složky

  • 500 g Fazole Přidáno do
  • 200 g uzené maso Přidáno do
  • 2 ks celer Přidáno do
  • 1 ks česnek Přidáno do

Ostatní ingredience

  • 2 ks bobkový list Přidáno do
  • 5 ks černý pepř Přidáno do
  • 1 kl Sladká paprika Přidáno do
  • 1 kl sůl Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Fazole důkladně opláchněte a nechte namočené přes noc.

2. Krok

Očistěte celer, nakrájejte na menší kousky a spolu s uzeným masem a fazolemi vložte do hrnce.

3. Krok

Přidejte bobkový list, celý česnek, celé kusy černého pepře a nalijte tolik vody, aby byly všechny ingredience pohodlně pokryté.

4. Krok

Přívarek vaříme na středním ohni přibližně 90 minut. Během vaření pravidelně kontrolujte a podle potřeby dolévejte vodu.

INZERCE
5. Krok

Přibližně 15 minut před koncem vaření přidejte sůl a sladkou papriku.

6. Krok

Po uvaření nechte hrnec chvíli odstát. Poté ho podávejte horký, například s chlebem.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Fazolevý podvar s uzeným masem

90
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Fazole důkladně opláchněte a nechte namočené přes noc.

2. Krok

Očistěte celer, nakrájejte na menší kousky a spolu s uzeným masem a fazolemi vložte do hrnce.

3. Krok

Přidejte bobkový list, celý česnek, celé kusy černého pepře a nalijte tolik vody, aby byly všechny ingredience pohodlně pokryté.

4. Krok

Přívarek vaříme na středním ohni přibližně 90 minut. Během vaření pravidelně kontrolujte a podle potřeby dolévejte vodu.

5. Krok

Přibližně 15 minut před koncem vaření přidejte sůl a sladkou papriku.

6. Krok

Po uvaření nechte hrnec chvíli odstát. Poté ho podávejte horký, například s chlebem.

Ingredience
Hlavní složky
500 g
Fazole
200 g
uzené maso
2 ks
celer
1 ks
česnek
Ostatní ingredience
2 ks
bobkový list
5 ks
černý pepř
1 kl
Sladká paprika
1 kl
sůl