INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Fazolevý podvar s uzeným masem
INZERCE
Ingredience
porce
4
Hlavní složky
- 500 g Fazole
- 200 g uzené maso
- 2 ks celer
- 1 ks česnek
Ostatní ingredience
- 2 ks bobkový list
- 5 ks černý pepř
- 1 kl Sladká paprika
- 1 kl sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Fazole důkladně opláchněte a nechte namočené přes noc.
2. Krok
Očistěte celer, nakrájejte na menší kousky a spolu s uzeným masem a fazolemi vložte do hrnce.
3. Krok
Přidejte bobkový list, celý česnek, celé kusy černého pepře a nalijte tolik vody, aby byly všechny ingredience pohodlně pokryté.
4. Krok
Přívarek vaříme na středním ohni přibližně 90 minut. Během vaření pravidelně kontrolujte a podle potřeby dolévejte vodu.
5. Krok
Přibližně 15 minut před koncem vaření přidejte sůl a sladkou papriku.
6. Krok
Po uvaření nechte hrnec chvíli odstát. Poté ho podávejte horký, například s chlebem.