:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/3RCrMzv-vp-rBZu0akaF/3384e332fd5937db19c952403de8f5.jpeg)
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Fazolevý podvar s uzeným masem
Ingredience
Hlavní složky
- 500 g Fazole
- 200 g uzené maso
- 2 ks celer
- 1 ks česnek
Ostatní ingredience
- 2 ks bobkový list
- 5 ks černý pepř
- 1 kl Sladká paprika
- 1 kl sůl
Nejnovější letáky
Výživové hodnoty a cena
Postup
Fazole důkladně opláchněte a nechte namočené přes noc.
Očistěte celer, nakrájejte na menší kousky a spolu s uzeným masem a fazolemi vložte do hrnce.
Přidejte bobkový list, celý česnek, celé kusy černého pepře a nalijte tolik vody, aby byly všechny ingredience pohodlně pokryté.
Přívarek vaříme na středním ohni přibližně 90 minut. Během vaření pravidelně kontrolujte a podle potřeby dolévejte vodu.
Přibližně 15 minut před koncem vaření přidejte sůl a sladkou papriku.
Po uvaření nechte hrnec chvíli odstát. Poté ho podávejte horký, například s chlebem.
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Fazolevý podvar s uzeným masem
Fazole důkladně opláchněte a nechte namočené přes noc.
Očistěte celer, nakrájejte na menší kousky a spolu s uzeným masem a fazolemi vložte do hrnce.
Přidejte bobkový list, celý česnek, celé kusy černého pepře a nalijte tolik vody, aby byly všechny ingredience pohodlně pokryté.
Přívarek vaříme na středním ohni přibližně 90 minut. Během vaření pravidelně kontrolujte a podle potřeby dolévejte vodu.
Přibližně 15 minut před koncem vaření přidejte sůl a sladkou papriku.
Po uvaření nechte hrnec chvíli odstát. Poté ho podávejte horký, například s chlebem.
Jak jste tento recept připravili?