:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/yOt1ZCrnY40g5FFn8p-0/f44ce20211fc0b15c2018d68a10cd5.jpeg)
Zdroj: cbording from Getty Images Signature
Čokoládová buchta v remosce
Výborná čokoládová buchta připravená v remosce, která bude chutnat celé rodině. Tento recept je jednoduchý a rychlý, takže s ním zvládne připravit čokoládovou buchtu i začátečník.
Ingredience
- 200 g cukru
- 4 ks vejce
- 200 g hladké mouky
- 100 g rozpuštěného másla
- 2 Lžíce kakaa
- 1 bal prášku do pečiva
Nejnovější letáky
Výživové hodnoty a cena
Postup
Předehřejte troubu na 180 °C a remosku vymažte vnitřní stranu máslem a vysypejte moukou.
Vejce utřete s cukrem do pěny. Postupně přidejte rozpuštěné máslo, mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva.
Hmotu vlijte do připravené remosky a pečte přibližně 60 minut.
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Čokoládová buchta v remosce
Výborná čokoládová buchta připravená v remosce, která bude chutnat celé rodině. Tento recept je jednoduchý a rychlý, takže s ním zvládne připravit čokoládovou buchtu i začátečník.
Předehřejte troubu na 180 °C a remosku vymažte vnitřní stranu máslem a vysypejte moukou.
Vejce utřete s cukrem do pěny. Postupně přidejte rozpuštěné máslo, mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva.
Hmotu vlijte do připravené remosky a pečte přibližně 60 minut.
Jak jste tento recept připravili?