INZERCE

Zdroj: cbording from Getty Images Signature

Čokoládová buchta v remosce

Výborná čokoládová buchta připravená v remosce, která bude chutnat celé rodině. Tento recept je jednoduchý a rychlý, takže s ním zvládne připravit čokoládovou buchtu i začátečník.

INZERCE

Ingredience

porce
8
  • 200 g cukru Přidáno do
  • 4 ks vejce Přidáno do
  • 200 g hladké mouky Přidáno do
  • 100 g rozpuštěného másla Přidáno do
  • 2 Lžíce kakaa Přidáno do
  • 1 bal prášku do pečiva Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 180 °C a remosku vymažte vnitřní stranu máslem a vysypejte moukou.

2. Krok

Vejce utřete s cukrem do pěny. Postupně přidejte rozpuštěné máslo, mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva.

3. Krok

Hmotu vlijte do připravené remosky a pečte přibližně 60 minut.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty