INZERCE
Zdroj: cbording from Getty Images Signature
Čokoládová buchta v remosce
Výborná čokoládová buchta připravená v remosce, která bude chutnat celé rodině. Tento recept je jednoduchý a rychlý, takže s ním zvládne připravit čokoládovou buchtu i začátečník.
INZERCE
Ingredience
porce
8
- 200 g cukru
- 4 ks vejce
- 200 g hladké mouky
- 100 g rozpuštěného másla
- 2 Lžíce kakaa
- 1 bal prášku do pečiva
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 180 °C a remosku vymažte vnitřní stranu máslem a vysypejte moukou.
2. Krok
Vejce utřete s cukrem do pěny. Postupně přidejte rozpuštěné máslo, mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva.
3. Krok
Hmotu vlijte do připravené remosky a pečte přibližně 60 minut.