INZERCE

Cheesecake s bílou čokoládou

Cheesecake bez námahy a pečení

INZERCE

Ingredience

porce
12

Tělo

  • 250 g máslové sušenky Přidáno do
  • 125 g máslo Přidáno do
  • 2 pl mléko Přidáno do

Krém

  • 350 ml šlehačka Přidáno do
  • 250 g mascarpone Přidáno do
  • 150 g Smetanový sýr Přidáno do
  • 70 g moučkový cukr Přidáno do
  • 200 g bílá čokoláda Přidáno do

Ganache

  • 150 g bílá čokoláda Přidáno do
  • 75 ml šlehačka Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Máslo necháme rozpustit, přidáme mleté máslové sušenky a mléko. Dostaneme kompaktní těsto, které rovnoměrně vtlačíme do formy o průměru 22 cm a dáme do lednice, zatímco připravujeme krém.

2. Krok

Čokoládu rozpustíme nad parou a necháme trochu vychladnout.

3. Krok

Mezitím smícháme mascarpone s krémovým sýrem a moučkovým cukrem. Přimícháme trochu vychladlou čokoládu a opět dobře promícháme.

4. Krok

Ve druhé míse dobře ušleháme šlehačku. (Můžete přidat 1 smetanfix). Následně ji lehce vmícháme do první hmoty. Hotový krém rovnoměrně naneseme na korpus a vrátíme do lednice, zatímco připravujeme ganache.

INZERCE
5. Krok

Smetanu zahřejeme na plotně na mírném ohni a necháme v ní čokoládu rozpustit za stálého míchání. Nalijeme na cheesecake a necháme ztuhnout v chladu nejlépe přes noc.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Frommykitchendotcom

Cheesecake s bílou čokoládou

Cheesecake bez námahy a pečení

30
Zápis
12
Počet porcí
Postup
1. Krok

Máslo necháme rozpustit, přidáme mleté máslové sušenky a mléko. Dostaneme kompaktní těsto, které rovnoměrně vtlačíme do formy o průměru 22 cm a dáme do lednice, zatímco připravujeme krém.

2. Krok

Čokoládu rozpustíme nad parou a necháme trochu vychladnout.

3. Krok

Mezitím smícháme mascarpone s krémovým sýrem a moučkovým cukrem. Přimícháme trochu vychladlou čokoládu a opět dobře promícháme.

4. Krok

Ve druhé míse dobře ušleháme šlehačku. (Můžete přidat 1 smetanfix). Následně ji lehce vmícháme do první hmoty. Hotový krém rovnoměrně naneseme na korpus a vrátíme do lednice, zatímco připravujeme ganache.

5. Krok

Smetanu zahřejeme na plotně na mírném ohni a necháme v ní čokoládu rozpustit za stálého míchání. Nalijeme na cheesecake a necháme ztuhnout v chladu nejlépe přes noc.

Ingredience
Tělo
250 g
máslové sušenky
125 g
máslo
2 pl
mléko
Krém
350 ml
šlehačka
250 g
mascarpone
150 g
Smetanový sýr
70 g
moučkový cukr
200 g
bílá čokoláda
Ganache
150 g
bílá čokoláda
75 ml
šlehačka