INZERCE
Bublanina bez vajec
Bublanina bez vajec a mléka je skvělou alternativou pro ty, kdo mají na vajíčka alergii, nebo z důvodů zdravotních či životního stylu vajíčka nekonzumují. I přesto je tento dezert velmi chutný a vláčný.
INZERCE
Ingredience
porce
8
- 250 g hladké mouky
- 200 g kryštálového cukru
- 1 lžička prášku do pečiva
- 250 ml rostlinného mléka
- 100 ml oleje
- 1 bal vanilkového cukru
- 250 g ovoce
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Mouku promíchejte s cukrem, práškem do pečiva a vanilkovým cukrem.
2. Krok
Postupně přilévejte rostlinné mléko a olej. Vypracujte těsto.
3. Krok
Těsto vylijte do předem vymazané a moukou vysypané formy.
4. Krok
Na těsto rozložte omyté a dobře osušené ovoce.
5. Krok
Pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 30-35 minut. Bublaninu nechte vychladnout a poté ji můžete podávat.
6. Krok
Dobrou chuť!