INZERCE

Zdroj: kwasny221 from Getty Images

Boloňské špagety z mletého masa

Boloňské špagety z mletého masa, které máte na stole za 30 minut.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 400 g mletého hovězího masa Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • 400 g rajčat v plechovce Přidáno do
  • 1 lžička oregána Přidáno do
  • špetka soli a pepře Přidáno do
  • 400 g špaget Přidáno do
  • Nastrouhaný parmazán na podávání Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

V hluboké pánvi na olivovém oleji orestujeme jemně nakrájenou cibuli až do zlatova. Přidáme prolisovaný česnek a orestujeme.

2. Krok

Přidáme mleté maso a důkladně ho osmažíme. Pomocí lžíce ho během smažení rozdělíme na menší kousky. Je důležité maso dobře osmahnout, aby bylo krásně křupavé.

3. Krok

Přidáváme rajčata v plechovce. Pokud používáte čerstvá rajčata, je lepší je nejdříve oloupat a nakrájet na malé kousky. Já osobně, preferuji rajčata v plechovce, která jsou v zimě intenzivnější na chuť.

4. Krok

Následně je ochutíme solí, pepřem a přidáme oregáno. Po promíchání necháme omáčku pod pokličkou asi 30 minut probublávat na mírném ohni.

INZERCE
5. Krok

Mezitím uvaříme špagety al dente podle návodu na obalu. Já vždy přidám lžíci olivového oleje do vody, aby se špagety nelepily.

6. Krok

Hotové špagety scedíme a promícháme s omáčkou. Servírujeme s nastrouhaným parmazánem.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Boloňské špagety z mletého masa

Boloňské špagety z mletého masa, které máte na stole za 30 minut.

60
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

V hluboké pánvi na olivovém oleji orestujeme jemně nakrájenou cibuli až do zlatova. Přidáme prolisovaný česnek a orestujeme.

2. Krok

Přidáme mleté maso a důkladně ho osmažíme. Pomocí lžíce ho během smažení rozdělíme na menší kousky. Je důležité maso dobře osmahnout, aby bylo krásně křupavé.

3. Krok

Přidáváme rajčata v plechovce. Pokud používáte čerstvá rajčata, je lepší je nejdříve oloupat a nakrájet na malé kousky. Já osobně, preferuji rajčata v plechovce, která jsou v zimě intenzivnější na chuť.

4. Krok

Následně je ochutíme solí, pepřem a přidáme oregáno. Po promíchání necháme omáčku pod pokličkou asi 30 minut probublávat na mírném ohni.

5. Krok

Mezitím uvaříme špagety al dente podle návodu na obalu. Já vždy přidám lžíci olivového oleje do vody, aby se špagety nelepily.

6. Krok

Hotové špagety scedíme a promícháme s omáčkou. Servírujeme s nastrouhaným parmazánem.

Ingredience
400 g
mletého hovězího masa
1 kus
cibule
2 stroužky
česneku
1 Lžíce
olivového oleje
400 g
rajčat v plechovce
1 lžička
oregána
špetka soli a pepře
400 g
špaget
Nastrouhaný parmazán na podávání